Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Sonax

Производител: Sonax Модел: Sonax Pad
SONAX Полираща подложка за ротационна  полираща машина. Диаметър 160 мм. Твърда подложка за абразивно полиране на автомобили.Закопчаването с велкро позволява бърза смяна на подложката..
20.00лв.
Производител: Sonax Модел: sonax
Многофункционална гъба за почистване на колата. Абсорбира течността.Има две различни повърхности.Сивата страна има мека повърхност и е създадена за общо почистване на автомобила.Бялата страна има по-груба повърхност и е подходяща за премахване на по-упорити замърсявания (например насекоми)...
6.00лв.
Производител: Sonax Модел: XTREME Ceramic Lackprotect
XTREME Ceramic Lackprotect покрива лака с изключително устойчив и дълготраен слой и гарантира отличен водоотблъскващ ефект. Боята е оптимално защитена, прилепването на замърсявания, насекоми и луга е значително намалено. Това прави почистването много по-лесно. Високо прозрачното запечатване задълбоч..
100.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax
Пакет от 3 броя. Кърпа от микрофибър SONAX подходяща за всички довършителни работи след пълното третиране на колата, както вътре, така и по лака.Подходяща е и за почистване на стъкло...
23.50лв.
Производител: Sonax Модел: Лосион за Кожа
Висококачествен лосион SONAX, подходящ за почистване и поддръжка на вътрешната облицовка в автомобила, кожени покрития на мотоциклети и други меки кожи.Лосионът освежава цвета и миризмата на кожата.Без усилие премахва различни замърсявания, масло и грес.Поддържа кожата гладка и я прави водоустойчива..
15.50лв.
Производител: Sonax Модел: Гъба за полиране
Средно твърда полираща шайба тип гъба с финни пори, с гръб от велкро за машинно полиране на захабена или надраскана автомобилна боя, използувайки шлайф паста или препарат за почистване на бояУпотреба:Закрепете полиращата шайба върху металната шайба на полиращата машина и леко я навлажнете с вода. Пр..
17.50лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax
Препарат за импрегниране на гюруци и автомобилен текстилПрепарат за импрегниране на гюруци и автомобилен текстил SONAX е предназначен за обработка и импрегниране на гюруци на кабриолети от текстил. Подсилва текстила предимно там, където е постоянно изложен на огъване, както и по шевовете.Предназначе..
32.50лв.
Производител: Sonax Модел: Препарат за Гуми
Почиства и поддържа гумата и гумените компоненти на автомобилите.Поддържа еластичността им.Удължава живота на каучука и освежава цветовете му.Безпроблемно почиства и възстановява гумите и подови изтривалки като..
12.00лв.
Производител: Sonax Модел: Multistar
Разфасовка 1л 15лв Разфасовка 5л 45лвЗабележка само Разфасовка та от 25л е в оригиналната си опаковка, за поръчка на 1л. и 5л се свържете с нас на тел 0895389821Sonax Multistar страхотен  препарат за почистване и пране на Автомобили.Подходящ както за Интериор така и за Екстериор25 литра&nb..
199.00лв.
Производител: Sonax Модел: sonax
Препаратът отстранява основно и безотказно ръжда и тъмни петна по хром и други декоративни метали.Опаковка от 75 мл.Препаратът отстранява основно и безотказно ръжда и тъмни петна по хром и други декоративни метали.Придава първоначален гланц и го защитава от корозия. Също така унищожава новопоявилата..
10.00лв.
Производител: Sonax Модел: Четка за почистване на джанти
Специална четка с микрофибър за почистване на джанти.Подходяща за почистване на труднодостъпните и силнозамърсени места на металните и алуминиевите джанти.Подходящо за употреба съвместимо със всички препарат за джанти на SONAX.1 бр...
11.50лв.
Производител: Sonax Модел: четка Sonax
Ергономична почистваща четка за нежно почистване на кожени повърхности. Идеален за използване с LeatherCleaner Foam  Продукт на Сонакс 2 в 1..
12.00лв.
Показва 25 до 36 от 36 (3 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.