Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Sonax

Производител: Sonax Модел: XTREME SPRAY+SEAL
Sonax Xtreme Спрей за консервиране 750мл.Предназначение:Спрей за консервиране,за бърз детайлинг по време на измиване на автомобилите.Подходящ за всички видове екстериорни повърхности(боя,пластмаса,метал,джанти).Възтановява блясъка ,дълбочината на цветовете и защитава.Придава гладкост на повърхноста ..
32.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Leather Care
Sonax XXL Leather Care  - Професионален Пакет за почистване и подхранване на кожаСъдържание:1л.Sonax Leather Cleaner Foam1л.Sonax Leather Care1бр. Sonax мека четка за почистване и пране на кожа1бр. Sonax Микрофибърната Кърпа 40х40см.1бр.Sonax Апликатор за Подхранване ..
120.00лв. 129.00лв.
Производител: Sonax Модел: Микрофибърна Ръкавица
Ръкавица микрофибърПредназначение:Практична и удобна ръкавица за почистване на екстериора на превозни средства. Меката и качествена микрофибърна материя подсигурява цялостното нежно почистване на всички боядисани и пластмасови повърхности,както и на стъклата.Интензивно почистване с максимална защита..
13.00лв.
Производител: Sonax Модел: Покритие за джанти
Високоефективен уплътнител със самопочистващи свойства в следствие на изграденото отблъскващо мръсотия покритие върху обработените повърхности. Надеждно предпазва всички алуминиеви, стоманени, хромирани и полирани джанти от спирачен прах и други упорити замърсявания.Осигурява блясък и перфектна защи..
24.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Покритие за джанти Xtreme Nano Pro
Покритие за джанти Xtreme Nano ProПокритие за джанти SONAX Xtreme Nano Pro предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав като стъкло. Водата, мръсотията и солта от пътя просто падат и не се задържат.Опаковка от 250 мл.Предназначение: Предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав к..
31.50лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Препарат срещу смоли
Препарат срещу смоли (400 мл)Продуктът премахва ефективно дървесни смоли, птичи изпражнения и други упорити органични замърсявания по боята на автомобила. Бързо и лесно чисти стъкло, хром и пластмасови повърхности. Продуктът е изключително нежен и позволява безпроблемно почистване на висококачествен..
21.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Air Aid
 Sonax Climate PowerCleaner AirAid е един чудесен завършек на Почистването с Торнадор, след като сте почистили страхотно вашия автомобил. Той осигурява бързо защита  срещу микроби във вентилационната система на климатика. Почистващото средство е бързо и лесно за употреба и премахва не..
16.00лв.
Производител: Sonax Модел: Pet Brush
Четка със специални косми от мека гума, с която можете лесно да изчистите седалките на автомобила ви и меката мебел у дома от всякакви животински косми.Така осигурявате качествена поддръжка на третираните повърхности...
28.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax
Нова активна формула. Силен концентрат, който бързо отстранява замърсяванията. Не съдържа фосфатиУпотреба: 25мл от препарата се разтваря в 10л вода. Автомобилът се почиства с гъба SONAX. След това се измива и подсушава с гюдерия. Да се пази от замръзване.500ml...
13.00лв.
Производител: Sonax Модел: Ultimate Cut 6+ |3
Изключително бързото рязане премахва дълбоки драскотини и следи от шлайфане до P1000Намалява основните дефекти на боята, без прах или мъгла като подобни продуктиФино настроените абразиви лесно отстраняват дефектите от лаковото покритие, като същевременно остават безопасни за боядисани повърхности.Пр..
108.00лв.
Производител: Sonax Модел: Brilliant Shine
- Бърза грижа по всяко време - Внимателно почиства замърсените повърхности, без надраскване- Подобрява качеството на боядисаната повърхност, създава гладка завършеност и дълбок блясък- Осигурява допълнителен водоотблъскващ ефектРазфасовка от 750мл..
16.00лв.
Производител: Sonax Модел: Гъба апликатор SONAX
 Гъба апликатор SONAX с форма на джоб, с помощта на която се нанасят и обработват препарати за пластмаса по таблото или другаде в интериора на автомобила.Помага да нанесете и разнесете равномерно препарата, като по този начин осигурява максимален ефект.Формата на джоб ви позволява да достигнете..
6.25лв.
Показва 13 до 24 от 36 (3 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.