Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Sonax

Производител: Sonax Модел: Polymer Netshield
1 бр.Sonax Polymer +  гъба апликатор за нанасяне на покритието+ Микрофибърна кърпа.Полимерното покритие е създадено от органични и неорганични мрежи на хибридни полимери.Те създават невидим щит върху вашият автомобил,който предпазва боята до 6  месеца.Тои предпазва автомобила от вредното в..
44.00лв.
Производител: Sonax Модел: Leather Cleaner Foam
LeatherCleaner Foam  Продукт на Сонакс 2 в 1 Почистващ и подхранващ,с този продукт вие можете да почистите и изперете кожата на вашия автомобил,диван,стол.Като след употреба на продукта кожата остава подхранена, а не като другите продукти който я изсушават...
46.00лв.
Производител: Sonax Модел: Interior Cleaner
Разфасовка 10литраSonax Interior  Cleaner е високоефективен препарат за почистване и пране на интериор, който нежно почиства всички повърхности вътре в автомобила, с изключение на естествена кожа. Независимо дали става дума за тапицерия на седалки,килими, подове, пластмасови елементи, почистващ..
85.00лв.
Производител: Sonax Модел: Leather Care
Грижа за кожа на ProfilineSonax Leather Care е  Висок  клас Лосион за Кожа, той възстановява естествения цвят и гладкост. Овлжняващите активни съставки подхранват кожата, поддържат пропускливост та и увеличават живота. Продуктови те UV филтри защитават кожата от избледняване на цвета при и..
58.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Premium Class
Карнаубовата вакса осигурява защита за нови и сравнително нови бои. Предпазва при лошо време и вредни въздействия от околната среда, намалява остатъците от насекоми. Водата „бяга” от полираната боядисана повърхност.Високата концентрация на естествена Карнаубова вакса поддържа лака на автомобила..
188.00лв.
Производител: Sonax Модел: Speed Protect
SONAX Speed Protect ви позволява да нанасяте траен слой на защита и дълготраен блясък на нова или предварително обработена боя. SONAX Speed Protect съдържа естествената карнауба в своята формула, която осигурява дълбок, топъл блясък. С максимално  опростен процес на пръскане,разнасяне и изтрива..
31.00лв.
Производител: Sonax Модел: XTREME SPRAY+SEAL
Sonax Xtreme Спрей за консервиране 750мл.Предназначение:Спрей за консервиране,за бърз детайлинг по време на измиване на автомобилите.Подходящ за всички видове екстериорни повърхности(боя,пластмаса,метал,джанти).Възтановява блясъка ,дълбочината на цветовете и защитава.Придава гладкост на повърхноста ..
32.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Leather Care
Sonax XXL Leather Care  - Професионален Пакет за почистване и подхранване на кожаСъдържание:1л.Sonax Leather Cleaner Foam1л.Sonax Leather Care1бр. Sonax мека четка за почистване и пране на кожа1бр. Sonax Микрофибърната Кърпа 40х40см.1бр.Sonax Апликатор за Подхранване ..
127.00лв.
Производител: Sonax Модел: Микрофибърна Ръкавица
Ръкавица микрофибърПредназначение:Практична и удобна ръкавица за почистване на екстериора на превозни средства. Меката и качествена микрофибърна материя подсигурява цялостното нежно почистване на всички боядисани и пластмасови повърхности,както и на стъклата.Интензивно почистване с максимална защита..
13.00лв.
Производител: Sonax Модел: Покритие за джанти
Високоефективен уплътнител със самопочистващи свойства в следствие на изграденото отблъскващо мръсотия покритие върху обработените повърхности. Надеждно предпазва всички алуминиеви, стоманени, хромирани и полирани джанти от спирачен прах и други упорити замърсявания.Осигурява блясък и перфектна защи..
24.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Покритие за джанти Xtreme Nano Pro
Покритие за джанти Xtreme Nano ProПокритие за джанти SONAX Xtreme Nano Pro предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав като стъкло. Водата, мръсотията и солта от пътя просто падат и не се задържат.Опаковка от 250 мл.Предназначение: Предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав к..
31.50лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Препарат срещу смоли
Препарат срещу смоли (400 мл)Продуктът премахва ефективно дървесни смоли, птичи изпражнения и други упорити органични замърсявания по боята на автомобила. Бързо и лесно чисти стъкло, хром и пластмасови повърхности. Продуктът е изключително нежен и позволява безпроблемно почистване на висококачествен..
21.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.