Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

SONAX Profiline ExCut 05-05

SONAX Profiline ExCut 05-05 е абразивна паста, подходяща за работа с орбитална машина . SONAX Profiline ExCut 05-05 има мощна скорост на отстраняване с едновременно високо ниво на блясък. SONAX Profiline ExCut 05-05 премахва шлифовъчните петна до P1500, а също така премахва дълбоки драскотини и дефекти на лаковото покритие от птици, насекоми и сок от дърво.


SONAX Profiline ExCut 05-05 е за онези, дълбоки драскотини, които полирането на ръка или леките абразиви не могат да премахнат. SONAX Profiline ExCut 05-05 ще се справи с всякаква работа, голяма или малка, за да гарантира, че силно  надрасканата боя ще бъде възстановена до своя някога пищен блясък!


Отстраняването на дълбоки драскотини, причинени от естествени или неестествени замърсители, е тежест, която понякога е твърде голяма, за да могат да се понасят леки абразиви. Ето защо SONAX разработи ExCut 05-05! 

Начин на употреба:

Измийте и подсушете превозното средство.

Оборудвайте своя полиращ механизъм с двойно действие или въртящ се с подходяща подложка от пяна или вълна.

Нанесете 2-3 капки  SONAX ExCut 05-05 върху външния пад

Работете  върху секция не по-голяма от 30 х 30 см, полирайте зоната, като използвате здраво натиск надолу и бавно движение на ръката. Полирайте района, докато съединението се избистри. Изключете полиращата машина и отстранете остатъците.

Повторете стъпки над цялото превозно средство.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.