Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Sonax Покритие за джанти Xtreme Nano Pro

Покритие за джанти Xtreme Nano Pro

Покритие за джанти SONAX Xtreme Nano Pro предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав като стъкло. Водата, мръсотията и солта от пътя просто падат и не се задържат.

Опаковка от 250 мл.

Предназначение: Предпазва джантите, образувайки прозрачен филм здрав като стъкло. Водата, мръсотията и солта от пътя просто падат и не се задържат. Ултрафинната, дълготрайна защита предотвратява окисляването и минимизира залепването на мръсотия и феродо по третираните повърхности. Това улеснява почистването на джантите. Защитното покритие придава на джантите дълготраен, ослепителен блясък. Ефектът на отблъскване на водата е в продължение на поне 5 измивания. Опаковката е достатъчна за третиране на минимум 8 джанти.  Важно: След третиране оставете за един час да се втвърди. През това време джантите трябва да се запазят сухи. Не е подходящ за мат-джанти.

Употреба: Внимателно измийте джантите. Оставете джантите да изсъхнат, като премахнете останалата вода. Нанесете продукта, като го напръскате. Разнесете продукта по джантата, като използвате микрофибърна кърпа.Оставете за 1-2 минути, полирайте джантите с кърпа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.