Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Shiny garage extreme wear wax 200g

Shiny garage extreme wear wax 200g
Shiny garage extreme wear wax 200g
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Extreme Wear Wax
Преглеждания: 416
50.00лв.

Комплект с апликатор и микрофибърна кърпа 

Твърда Вакса Shiny Garage  Extreme Wear Wax е комбинация от синтетични восъци с най-високо качество, отговорни за блясъка, трайността, хидрофобността и лекотата на нанасяне на продукта.

Восъкът Extreme Wear е устойчив на атмосферни условия като киселинен дъжд, ултравиолетово лъчение и висока температура. Той предлага страхотно покритие на повърхността, оставяйки стъклен блясък и дълбочина а цвета. Восъкът не създава проблеми по време на нанасяне, много е мазен, което се отразява на ефективността му, отнема около 10-15 минути, за да се свърже с лака, лесно е да го проверите, ако микрофибрата се съпротивлява леко при опит за полиране, восъкът е готов за полиране.

В случая с този продукт отидохме крачка напред и в допълнение към синтетичните восъци използвахме силициев диоксид, който значително влияе върху дълготрайността и хидрофобните свойства. По време на нашия тест, който продължи 9 седмици, восъкът бе успешно тестван с безконтактни в автомивки за самообслужване 22 пъти и той оцеля при този тест.

Ако приемем, че автомобилът се мие веднъж седмично със силни химикали, след като нанесете два слоя восък на интервал от около 1,5-2 часа, ще получите трайно защитно покритие, което ще защити боята ви до 6 месеца. Използвайки нискоинвазивни измиващи продукти с неутрално pH, Дълготрай остта  ще бъде значително по-дълъга.

Shiny Garage Extreme Wear Wax е нашето предложение за наистина взискателни потребители, които не правят компромиси, ценят качеството на продукта, дълготрайността, лекотата на приложение и приятен аромат, който улеснява работата.

Начин на употреба:

-почистете и обезмаслете лака 

 - нанесете тънък слой восък върху хладния лак,

 - оставете за 1-3 минути, докато продуктът се свърже с лака,

 - полирайте с микрофибърна кърпа,

 - за най-добър ефект нанесете втори слой от продукта след около 1 час,

 - след нанасяне върху цялата кола, полирайте отново боята с чиста кърпа.

Допълнителна информация:


Не нанасяйте върху горещ лак или на пряка слънчева светлина.

Използвайте препарат за почистване преди восък.

Когато оставите восъка прекалено дълго и има проблеми с полирането, внимателно втриите  елемента отново с продукта и Отстранете с микрофибърна кърпа

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.