Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Q²M PPF Renew 120ml Gyeon Q²M PPF е паста за възстановяване на блясък, почистване и същевременно защита на защитните фолиа.

Дори висококачественото, самовъзстановяемо филио за защита на боята се замърсява, помътнява, драска и променя първоначалната си гладкост с течение на времето. Вече има решение – поддържането на защитното фолио никога не е било толкова лесно. Gyeon Q²M PPF Renew съчетава леки абразивни частици със защитни добавки, създавайки устойчив на UV лъчите филм. Продуктът позволява както машинно, така и ръчно приложение, премахване на мъглата и оксидация, като оставя перфектна повърхност. Почистващото действие на продукта позволява отстраняване на замърсяванията в дълбочина в порестата структура, възстановявайки първоначалната гладкост на фолиото. Това е първият в света продукт за поддръжка, съдържащ силициев диоксид и проектиран от нулата, за да работи по най-добрия начин на всички видове PPF.

Начин на Употреба:
Машинно:
Използвате орбитална машина с мек пад и на ниски до средни обороти. Внимавайте да не загреете повърхността, колкото бихте я загряли, полирайки лакова повърхност.
Ръчно:
Полирайте с мек апликатор.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.