Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

ProfiLine политура EX 04-06 1л

Предназначение: Подходяща за работа с Орбитална машина. Премахва следи от шкурка 2000. Подходяща за едностъпково полиране, без да осатавя холограми по автомобила. Подходяща също за премахване на прашинки от прясно боядисани лакове. Не съдържа силикон и не образува прах при работа.


При вдишване:Лицето да се отдалечи от зоната на опасност.Засегнатото лице да се изведе на чист въздух и в зависимост от симптомите да се проведе консултация с лекар.При контакт с кожата: Отстранете замърсени, напоени дрехи незабавно, измийте основно с много вода и сапун, при раздразнения на кожата (зачервяване и други) потърсете лекарски съвет. 


При контакт с очите: Отстранете контактните лещи. Изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути, при нужда потърсете лекар. При поглъщане: Устата да се изплакне основно с вода.


Начин на употреба:Разклатете добре бутилката преди употреба. Нанесете от продукта на SONAX Гъба за полиране зелена средна (04930000). Ако е необходимо, изшкурете предварително повърхността с шкурка 2000 или с по-фина. Полиране фаза 1: Натиск: максимум 5кг; скорост 2000 об./мин; време: 30сек/кв.м. Полиране фаза 2: Натиск: 1кг; скорост: около 4000 об/мин; време: 120 сек/кв.  Премахнете остатъците от паста с SONAX Микрофибърна кърпа

Опаковка:пластмасова

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.