Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Meguair’s

Компанията Meguair’s е основана през 1901г. от Франк Мегуайър в Америка.
Новатор и идеалист Франк започва всичко с полиране на мебели, по-късно и на самолети.След появата на автомобила пред него се откриват нови възможности защото автомобилите тогава били с дървена конструкция и покритие идентично на това на мебелите.

Принципът на компанията бил, че нито една бутилка препарат за полиране няма да бъде въведена в употреба или продадена ако продуктът не бъде най-висококачественият на пазара. И до днес компанията следва своята идеология и доставя изключително висококачествени препарати, радващи автофеновете по целия свят.

Производител: MEGUIAR’S Модел: Hybrid Ceramic Detailer
Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer e липсващата връзка между измиването и ваксирането с Hybrid Ceramic защита. Това е перфектният продукт, който трябва да използвате след полагането на Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax или Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid с цел тяхната поддръжка и подсилване на ефекта им. ..
44.59лв.
Производител: MEGUIAR’S Модел: Generation Tech Paste Wax
Това е продукт с изключително висока оценка от всички професионални детайлъри и членове на автомобилни форуми за детайлинг.Качествата на Meguiar’s NXT Generation Tech Wax 2.0 са неуспорими и доказали се във времето.Ще се опитаме да Ви обясним на какво се дължи този страхотен резултат.Компанията Megu..
67.84лв.
Производител: MEGUIAR’S Модел: Gold Class
Карнаубата е най-качественият познат восък. Извилича се от листата на палмовто дърво Copernicia prunifera, което се отгледжа само в бразилските североизточни щати. В своето чисто състояние Карнаубата се добива под формата на твърди жълто-кафяви люспи, които се извличат от листата на палмата. След то..
61.41лв.
Производител: MEGUIAR’S Модел: All Metal Polish
Кой обича потъмнял или на петна хром, а какво да кажем за петната от нагар по накрайниците на ауспусите и следите от оксидация на любимия автомобил.За да бъдат почистите има 3 варианта, единият е с абразив, което ще свърши работа, но ще надраска хромът, другият е с киселинен препарат, който няма да ..
30.67лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.