Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Maxolen

Maxolen Швейцарска Автокозметика

През 60-те години на 20-ти век Макс Ленер завладява пазарите с иновационните си продукти за автомобили – автокозметика, полиращи и почистващи препарати за повърхности.
Към настоящия момент компанията е добила световна популярност и една от водещите в международен мащаб при производството и търговията на висококачествена продукция за обработка, почистване и защита на повърхности.
Продуктите на Максолен се използват в автомобилната индустрия, от мебелни, железопътни и самолетни компании, както и във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.

Модел: Saubermen 32
Разфасовки от: 1л. Цена 20лв5л. Цена 75лвSaubermen 32 е висококачествен универсален почистващ концентрат, който е подходящ за почистване и пране на автомобили, подходящ за пране с ТорнадорРазредете концентрата от 1: 6 до 1:20 Не обработвайте на слънце и не оставяйте твърде дълго на повърхността,след..
75.00лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.