Меню
Вашата количка

Eft

Модел: Eft
Гел за трудни за почистване повърхности.Не уврежда.Без изпарения.Икономична употреба.Гел за почистване на ръжда за нанасяне върху повърхности, върху които не могат да се използват течни продукти. С голяма ефективност, без търкане и увреждане.Продуктът е много лесен за употреба, не съдържа изпарения ..
21.80лв.
Модел: Eft
Нископенлив концентрат за пране на тапицерии и килими. За машинна или ръчна употреба.Почиства в дълбочина, освежава цветовете, изсъхва бързо и оставя приятен свеж аромат. Биоразградим. Разреждане:50мл/1л. вода за работа с пистолет за активна пяна20мл/1л. вода за работа с екстрактор...
29.00лв.
Модел: Eft
Препарат с универсално приложение.Мощен препарат който отстранява дори на упоритите петна Предназначен за основно и следремонтно почистване и за ежедневна поддръжка на теракота, мозайка, фаянс, ламиниран паркет, плотове, пластмаса. (не се препоръчва за измиване на паркет)Няма нужда от изплакван..
19.20лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.