Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Cleantechco професионална козметика създадена за теб

CleanTech Company  Полска Компания  за висококачествена  химия и аксесоари за грижа за автомобила. Клиентът винаги получава продукти, които са създадени под строг контрол и основани на богатите познания на Основателите. Компанията CleanTech се състои от хора, пълни със страст и опит. Хората, за които приоритет е развитието, основано на използването на съвременни технологии в производствения процес. В резултат на това продуктите са отговор на очакванията и на най-взискателните клиенти. Всичко това означава, че CleanTech създава ефективна козметика за грижа за автомобила. Всички налични продукти са преминали тестове за качество и притежават необходимите сертификати 

Производител: Cleantech Company Модел: BLACK GUM
BLACK GUM 500mlBlack Gum е продукт за грижа за всички каучукови компоненти в автомобила.Защитава гуми и гумени части, възстановявайки първоначалния им вид. Може също така да се използва върху външни пластмасови елементи на автомобила. Препаратът остава дълго време на повърхността, давайки му&nbs..
24.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Red DeWheel
RED DEWHEEL 1 ЛитърRed DeWheel е агент с неутрално рН за отстраняване на дълбоки  замърсявания от повърхността на джантите и автомобилната боя.Благодарение на гелообразна консистенция, продуктите остават по-дълго на повърхността,позволявайки премахването на много стари запечени замърсявания..
33.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: RED DEWHEEL
Red DeWheel е агент с неутрално рН за отстраняване на дълбоки  замърсявания от повърхността на джантите и автомобилната боя.Благодарение на гелообразна консистенция, продуктите остават по-дълго на повърхността,позволявайки премахването на много стари запечени замърсявания върху спирачните апара..
118.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: TAR&GLUE
TAR&GLUE 1 Литър-22 лвTAR&GLUE 5 Литра- 75лв.Безопасен препарат за отстраняване на смола, асфалт и лепило от автомобилна боя, пластмасови и  стъклени компоненти. Той обезмаслява повърхността и също така премахва масло, грес,силикон, восък, каучук, петна, остатъци от гориво и лепило.Х..
22.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: SHOT FOAM
SHOT FOAMРазфасовка 0.500мл. цена 11лвShot Foam е безопасно средство, предназначено за екстракция или ръчно почистване на автомобилна тапицерия, и велур. Благодарение на специална формула,почистването е просто и приятно. Основното рН на продукта позволява отстраняване на най-упоритите замърсяван..
38.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: LEATHER PROTECTOR
LEATHER PROTECTORLeather Protector е препарат за кожена тапицерия. Благодарение на усъвършенствана формула,той покрива кожената тапицерия и я прави мека и гладка. Предотвратява напукване на кожата и нейното изсушаване. Leather Protector освежава цветовете и може да се изпозва независимо от цвета на ..
22.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: BUG OFF
BUG OFF 0.5 литра- 11лвBUG OFF 1 литър- 16 лвBUG OFF 5 литра- 50 лвBUG OFF е  безопасен препарат за отстраняване на остатъци от насекоми и птичи изпражнения върху  автомобила. Неговата усъвършенствана формула позволява лесно, бързо и ефективно почистване на лак и други повърхности на ко..
16.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: EASYONE SPRAY WAX
EASYONE SPRAY WAXСинтетичен восък, който се характеризира с бързо и просто приложение. Благодарение на разширена формула, тя дава невероятна дълбочина на цвета. Благодарение на този продукт,автомобилната боя остава много хлъзгава и чиста за по-дълго време. Той също така позволява предотвратяване..
22.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: INSIDE CLEANER
INSIDE CLEANERРазфасовка 5л цена Inside Cleaner е универсален почистващ препарат. Той премахва мръсотия от пластмаса, винил, тапицерия от тъкани и алкантара. Това не е така обезцветяват и не оставя  петна. Inside Cleaner е идеален за цялостно почистване на интериора на вашия автомобил. ..
33.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: APC
APCAPC е концентриран, много силен и многофункционален продукт за почистване на упорити петна от пластмаса, винил, тапицерия  и другикомпоненти на интериора. Силните му обезмасляващи свойства позволяват отстраняване на най-упоритите петна и мръсотия. Може да се използва и за предизмиване н..
48.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Tech Cleaner
500мл.- 11лв 1000мл-17лв5000мл. -58лвTech Cleaner е концентриран шампоан за измиване на автомобили. Той перфектно премахва замърсяванията по екстериора на автомобила, без да оставя следи. Не съдържа добавени восъци или полимери. При ниски концентрации той не засяга восъците и керамични покрития..
17.00лв.
Показва 13 до 23 от 23 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.