Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолет за почистване BenBow T056


6 месеца Гаранция.!!! 

BenBow T056 представлява пневматичен пистолет с пластмасова дюза със съчмени лагери за по дълга експлоатация без триене, между дюзата и фунията. Пистолетът разполага с резервоар за препарат 1литър и стандартна бърза връзка 1/4,освен това има и регулатор на налягането преди самата бърза връзка. При другите модели от класик серията има различни видове фунии, (с косъм и само пластмасова). Фунията на този модел е 2в 1 защото завършва със косъм, но той може да се сваля лесно,държи се на две щифчета, така че може да работите и по двата начина. 

след като свържете  Tornado  BenBow T056 към компресора. 

В зависимост от повърхността, която трябва да се почиства, може да сложите  APC  или друг препарат за почистване  в резервоара. Прането с него е много по лесно и не толкова мокро,Пистолетът леко хидратира почистващата повърхност,без да причинява необходимостта от дългото сушене

Функции:почиства кожа,пластмаса,двигател,джанти,арматурно табло,автотапицетии,въздуховоди,килими,мека мебел и много други неща.Благодарение на своя дизайн,работата е максимално улеснена.Пистолетът има голям резервоар за препарат,което ви осигурява дългосрочна работа без необходимостта от често презареждане на разервоара. Уреда има кранче за спиране и пускане на препарата. 

Как да почистим пистолета по време на работа и след нея??

По време на работа и след приключване на работата, затворете кранчето така че да спрете подаването на препарат. 

След това потопете фунията  на няколко сантиметра в кофа с вода

Натиснете спусъка, По този начин всичко, което се е събрало вътре във фунията се почиства. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.