Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолет за почистване BenBow Classic

Комплектът включва:

Пистолет „Класик”, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка.

 

Описание на Продукта:

При Пистолет „Класик” Перфектен уред за почистване и пране на абсолютно всичко. За да работи не се нуждае от професионално големи компресори, минималното налягане е 5 бара. 

Прането с него е много по-лесно и не толкова мокро, пистолетът леко хидратира почистващата повърхност, без да причинява необходимостта от дългото сушене.

 

Функции:

почиства кожа, пластмаса, двигател, джанти, арматурно табло, автотапицетии, въздуховоди, килими, мека мебел и много други неща. Благодарение на своя дизайн, работата е максимално улеснена. Пистолетът има голям резервоар за препарат,което ви осигурява дългосрочна работа без необходимостта от често презареждане на разервоара.Металното топче в резервоара позволява по-добро засмукване на препарата,когато се работи  в различни позиции.

 

Технически данни:

Работно налягане:5-8 бара(препоръчително 6 бара)

бърза връзка ¼”,капацитет :1000мл.

консумация на въздух 180л/мин.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.