Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолет за Боядисване BenBow PK80

  • Новият BenBow PK80 е пистолет за пръскане от най висок клас. Сравнено с други топ пистолети за пръскане. Използва се там, където боядисваната повърхност трябва да изглежда абсолютно перфектно. Нашите партньорски магазини за боядисване са тествали пистолета отдавна и PK80 се е доказал в много работни места за боядисване.
  • Пистолетът за пръскане е изработен от висококачествен, кован анодизиран алуминий, а иглата и накрайникът от неръждаема стомана. Пистолетът за пръскане няма О-пръстени и всички уплътнения са изработени от тефлон. Може да работи с различни течности, без пистолетът да изтича или да започне да ръждясва.
  • Напълно обновихме новия BenBow PK80 и му предоставихме особено удобен, ергономичен дизайн. Различни варианти бяха тествани в нашите партньорски компании и тази форма беше предпочитана от по-голямата част от майсторите на боите.
  • Пистолетът за пръскане е особено удобен и може да се ръководи невероятно точно, защото е толкова лек, но все още може да се държи с твърд и сигурен захват.
  • Струята може да се регулира по желание и материалът винаги се разпръсква точно и равномерно. Технологията HVLP генерира малка мъгла и материалът се транспортира умерено и точно до желаната повърхност, което спестява около 30% материал.

Настройките на пистолета за пръскане могат да се извършват непрекъснато и точно, така че винаги да имате пълен контрол върху вашия инструмент. 

Благодарение на използването на устойчиви на ръжда материали, както и на най-модерната дюза и въздушна капачка, този пистолет е идеално подходящ и за модерни бои на водна основа. 

Дизайнът е ултра модерен и празник за очите 

Комплектът включва: 

-1x BenBow PK80 пистолет за боядисване
-1x въздушна капачка 1.3 mm
-1x игла
-1x накрайник
-1x материал чаша 600ml

Ширина на шарката на спрей: 300 mm
Разход на въздух: 270 lpm
Препоръчително налягане на въздуха: 1.1Bar
Тегло: 446g
Работна температура: 5-40 ℃

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.