Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолет за Боядисване Бенбоу PK60 Пълен Комплект

  • Новият BenBow PK60 е многофункционален Пистолет за ежедневна употреба в  гаражи за боядисване и работилници. Това е победителят категория  цената / производителността на новата PK серия от BenBow. Получавате наистина добре направен висококачествен пистолет за пръскане, който лесно може да се конкурира с подобни модели от други производители.
  • Корпусът е изработен от висококачествен алуминий, а иглата и накрайникът от неръждаема стомана. Пистолетът за пръскане няма О-пръстени и всички уплътнения са изработени от тефлон. Можете да работите с различни течности, без пистолетът да изтича или да започне да ръждясва.
  • Напълно обновихме новия BenBow PK60 и му предоставихме особено удобен, ергономичен дизайн. Различни варианти бяха тествани в нашите партньорски компании и тази форма беше предпочитана от по-голямата част от майсторите  бояджий.
  • Пистолетът за боядисване е особено удобен и може да се ръководи невероятно точно, защото е толкова лек, но все още може да се държи с твърд и сигурен захват.
  • Струята може да се регулира по желание и материалът винаги се разпръсква точно и равномерно. Тази капачка консумира по-малко въздух и създава средно налягане. Настройките на пистолета за пръскане могат да се извършват непрекъснато и точно, така че винаги да имате пълен контрол върху вашия инструмент.


Благодарение на използването на устойчиви на ръжда материали, както и на най-модерната дюза и въздушна капачка, този пистолет е идеално подходящ и за модерни бои на водна основа. 

Дизайнът е ултра модерен и празник за очите  

Комплектът включва:

-1x BenBow PK60 спрей пистолет
-2x въздушна капачка 1.4/1.8
-2x игла
-2x накрайник
-1x материал чаша 600ml
- четка за почистване 

-ключ

-Бърза връзка 

-филтър 


Технически характеристики: 
HVLP спрей пистолет с аксесоари
Разход на въздух (100%): 10.6 CFM / 300 lpm
размер на чашата: 600ML
размер на дюзата: 1.4 mm
Модел на разпръскване: 260 мм с дюза 1,3 мм
Работно налягане: 2,0 бара
Вход за въздух: 1/4 „
Работна температура: 5-40 ℃
Тегло: 498 г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.