Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

NXT Generation Tech Paste Wax 311g

Това е продукт с изключително висока оценка от всички професионални детайлъри и членове на автомобилни форуми за детайлинг.Качествата на Meguiar’s NXT Generation Tech Wax 2.0 са неуспорими и доказали се във времето.
Ще се опитаме да Ви обясним на какво се дължи този страхотен резултат.
Компанията Meguiar’s работи в много тясно сътрудничество с автомобилните производители с цел да може да предлага нововъведения и да адаптират родуктите си, за да са в крак с новите поколения бои и лакове.Тази течна вакса притежава технологията на Meguiar’s HTP (хидрофобна полимерна технология), която осигурява силна хидрофобност ( водоотблъскване), защита на лака, висока степен на UV защита, предпазване от окисление и корозия.Продуктът е с изразена хидрофобност и ще останете очудени как се стича водата от колата дори и дълго време след нанасяне на Meguiar’s NXT Generation Tech Wax 2.0.
Подходяща е за всички типове лакови покрития БЕЗ мат.

Начин на Употреба:
1.Подсушете отлично автомобила
2.С помощта на апликатор нанесете фин, равномерен слой от Meguiar’s NXT Generation Tech Wax 2.0
3.Изчакайте около 5-10 мин. като имате предвид околната температура.Можете да разберете кога е готова за полиране.Ако прокарате пръст през намазаната повърхност не трябва да се получи размазване.
4.Полирате и остранете остатъците с мек, микрофибърен парцал.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.