Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Керамично Покритие Geyon Q2 Syncro 50ml

Gyeon Q2 Syncro Quartz Coating има способност да създава забележително гладка повърхност с възможност за самопочистване и отлични хидрофобни свойста, като има ъгъл на контакт с водата над 120 градуса. Тази керамика е специално проектирана да бъде единственият конкурент на професионалните покрития, но достъпен за широкият кръг от потребители. За да осигури върховна защита продуктът трябва да бъде нанесен на 2 или 3 слоя. При правилна поддръжка усъвършенстваната керамична формула запазва своите качества за повече от 18 месеца. Gyeon Q2 Syncro Quartz Coating защитава вашия автомобил срещу нива на киселинност рН от 2-11, което е много повече от агресивните химикали, които може да срещнете. Този невероятен продукт предлага всички необходими качества за една керамика на върховно ниво, като твърдост, блясък, хидрофобност и издръжливост.

Начин на Употреба:
1. Полирайте автомобила до съвършенство и го обезмаслете.
2. Сложете кърпичката върху апликатора и капнете от Gyeon Q2 Syncro Quartz Coating.
3. Разнесете с хоризонтални и вертикални движения, работейки на единичен детайл.
4. Оставете да изсъхне за 20-30 секунди.
5. Забършете с микрофибърна кърпа.
Можете да повторите нанасянето на Gyeon Q2 Syncro Quartz Coating за по-голям и дълготраен ефект.
В следващите 3-4 дни е препоръчително да не миете колата си. На всеки 3-4 детайла, кърпичката която се поставя върху апликатора се сменя с нова. Поради бързото втвърдяване на Gyeon Q2 Syncro Quartz Coating е препоръчително големи детайли като преден капак или таван да се обработват на две или повече части.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.