Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Хром паста NXT Generation All Metal Polish 148ml

Кой обича потъмнял или на петна хром, а какво да кажем за петната от нагар по накрайниците на ауспусите и следите от оксидация на любимия автомобил.
За да бъдат почистите има 3 варианта, единият е с абразив, което ще свърши работа, но ще надраска хромът, другият е с киселинен препарат, който няма да свърши добре работа, а и има риск, даже е почти сигурно, че ще увреди хромът и третият е Meguiars All Metal Polish.
Meguiars All Metal Polish е изключително модерен и револиционен препарат, които освен, че почиства всякакви хромирани и метални повърхнисти, ги и защитава от последващи образувания на грозни и проблемни отлагания.Подходящ е за почистване, полиране и защитаване на хром, метал, месинг, хромираните накрайници на ауспусите, мед, сребро, всички хромирани части по мотоциклетите
Тази полираща паста е революционна защото притежава патентованата формила на Meguiars – технология за намаляване на абразивните свойства (MDAT).Това накратко значи, че при нанасянето си пастата има по-едри абразивни частици, в процес на полираното стават все по-дребни и дребени, което води до постепенно създване на идеален финиш.За тази цел попринцип са Ви нужни 2-3 или повече различни пасти, а е всичко в една.

Начин на Употреба:
1.Нанесете с апликатор от пастата върху желаната повърхност.
2.Полирайте докато получите лъскава повърхност.
3.Отстранете остатъците от пастата с мек микрофибър

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.