Меню
Вашата количка

GYEON - Q2M FOAM 1л.

Предизмиване пяна Gyeon Q 2 M Foam     Той разтваря мръсотията, осигурявайки нежно измиване след това.Това е продукт напълно безопасен за вашето керамично покритие. Също така е за автомобили без покритие или повърхности като полирани алуминиеви джанти. 

Предварителното измиване, особено на автомобилите, които са полирани където е много важно, за да се запази възможно най-добрия визуален ефект за по-дълго време. Gyeon Q 2 M Foam осигурява високоефективна първа стъпка в процеса на почистване, тъй като спомага за намаляване на количеството мръсотия, което трябва да се отстрани по време на правилното, основно измиване с ръкавица и шампоан.

Повечето активни  пяни засягат покритията или защитните слоеве (восъци), като са силно разяждащи или оставят тънък слой, който може да разруши техните защитни и самопочистващи се свойства. След разреждане Q 2 M Foam е напълно безопасен за боя или дори за полиран алуминий. Не оставя никакви остатъци след изплакване.
Разфасовка 1л

Разреждане от 1:5 до 1:15
Използвайте с пянообразовател 
Оставете да работи между 4-6мин 
Изплакнете с вода 
Не оставяйте препарата да изсъхва 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.