Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Ben Bow

Производител: Ben Bow Модел: Вакум накрайник
Вакуум-накрайник с високо качество предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч. Разликата с останалите м..
145.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Vacuum
Вакуум накрайник  BenBow PRO е предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч.Изключително подходящ при поч..
160.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW
BenBow XXL "Комплект грижа за кожа ", състоящ се от почистващ препарат за кожа и грижа за кожата с UV защитаXXL комплект за почистване на седалки за кола и кожени мебели150ml  лосион  за кожата, 200ml почистващ препарат за кожи, 1x четка BenBow и кърпа. Почистването е цялостно, но мно..
50.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW PULLER
Обратен чук за възтановяване на вдлъбнатинибез да повреди боята. Инструментът за отстраняване на вдлъбнатините е се свързва със система за въздух. След като свържете със система за въздух, създавате отрицателно налягане, така че устройството да изсмуква.Ударите могат лесно да бъдат изтеглени чрез на..
259.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BenBow
Пакетът за Интериорно Почистване и Дезинфекция Classic, съдържа1 бр Пистолет за Почистване и Пране Класик +5л. Универсален Интериорен препарат концентрат1бр Микрофибърната Кърпа 50 на 40см. 1бр. Sonax Climate PowerCleaner AirAid е един чудесен завършек на Почистването с Торнадор, след като..
150.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Classic
Промо Пакет Торнадор Класик + 5 л Препарат за пране+ Полимерна защита за автомобили Сонакс  и гъба апликатор за нанасчне на защитатаКомплекта съдържа 1бр Пистолет за почистване BenBow Classic1бр Универсален Препарат за почистване и пране 5литра концентрат1бр Полимерно Покритие на Сонах 340..
165.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: T056
6 месеца Гаранция.!!! BenBow T056 представлява пневматичен пистолет с пластмасова дюза със съчмени лагери за по дълга експлоатация без триене, между дюзата и фунията. Пистолетът разполага с резервоар за препарат 1литър и стандартна бърза връзка 1/4,освен това има и регулатор на налягането преди..
144.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Classic
Комплектът включва:Пистолет „Класик”, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка. Описание на Продукта:При Пистолет „Класик” Перфектен уред за почистване и пране на абсолютно всичко. За да работи не се нуждае от професионално големи компресори, минималното налягане е 5 бара. ..
119.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW
Торнадор Пневматичен пистолет за почистване с дозатор. Тънката и дълга дюза позволява да се достигнат трудно достъпни места. Пистолетът е идеален за почистване на тапицерията на автомобила, повърхността на двигателя, джанти, конзоли, пластмаси. Устройството е с лека и издръжлива конструкция.• Свързв..
85.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Класик +
Комплектът включва:Пистолет „Класик”+, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка. Описание на Продукта:При Пистолет „Класик”+ допълнителното, е че фунията на пистолета е подсилена от вътрешната страна с метална вложка, което осигурява много по дълга експоатация на уреда.Перфектен..
129.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Пистолет с Алуминиев Лагер Т011
Комплектът включва:Писолет с Алуминиев Лагер Т011 ,резервоар за препарат 1200мл., Бърза връзка Чупеща се на 45° и въртене на 360°  ¼”, Опаковка.Описание на Продукта: Предимствата на модела с Лагер, е че тук вече ротиращият маркуч от модела „КЛАСИК” е заменен с висококачествен алминиев лаге..
169.99лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW
Комплектът включва:Пистолет с Алуминиев Лагер ”Черен”, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка+ Подарък 5 литра препарат за почистване и пране и 1 бр. микрофибърна кърпа.Описание на Продукта:Предимствата на модела с лагер, е че тук вече ротиращият маркуч от модела „КЛАСИК” е заме..
160.00лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.